Заслужава ли си да купим маса от производител на български мебели?

Удобното, стилно и практично обзавеждане е фактор, от който зависи дали домът ви ще бъде уютен и комфортен за обитателите му. Рано или късно на всеки от нас му се налага да обзаведе жилището си с нови, практични и висококачествени мебели.

Едни от мебелите, които неминуемо присъстват във всеки дом, са стилните и функционлани маси. В тази категория влизат много и различни видове продукти, сред които холна или кухненска маса, такава за трапезарията и/или маси за всяко друго помещение в жилището.

Често, когато ни се налага да купим нова маса за дома, се чудим дали да заложим на български производител, или на чужд такъв. Защо си заслужава да се доверим на родното производство в търсене на такова обзавеждане? Отговорите обобщаваме накратко в следващите редове.

Българските маси не отстъпват по качество на чуждите производители

За всеки производител на български мебели е важно да предложи високо качество на продукцията си, за да се конкурира успешно на пазара. Родните такива далеч не правят компромиси в този аспект – продуктите им се сертифицират и предлагат с гаранция.

Един от водещите производители на различни видове маси е Hamefa. В производството си компанията използва само естествена дървесина. Мебелите от естествено дърво са едни от най-здравите на пазара и имат доказан дълъг експлоатационен живот.

В случай че се доверите на магазин за мебели Хамефа, можете да бъдете сигурни, че инвестирате в маси, които са:

  • Произведени със съвременни производствени технологии и оборудване;
  • Проектирането и производството им се осъществява под надзора на професионален екип от дизайнери, проектанти и работници.

Инвестицията в качествени мебели родно производство има дългосрочен характер. Гаранцията и сертификатите за качество, които получавате за закупените маси, ви обещават здравина и устойчивост за поколения наред.

Родното мебелно производство обхваща широк асортимент маси за всяка част от дома

Другата съществена причина да закупите маси от български производител е широкият продуктов асортимент, който може да ви предложи. В каталога на Hamefa избирате между няколко категории маси:

  • За кухнята и трапезарията – кухненска маса, трапезна маса, маса за хранене, всяка от които с различни височини и големина;
  • За хола и всекидневната – холни маси, маса за кафе, кръгли маси и други, които можете да селектирате съобразно индивидуалното си търсене;
  • За специфични кътове у дома – тук се включват помощни маси, бар маси, кръгли маси, маса с чекмеджета и други;
  • Според типа изработка, височина и функции – дъбова маса, орехова маса, маса с метални крака, ниски маси, разтегателна маса, конзолна маса и много други.

Нашето мебелно производство е на отлична цена

Цената често е фактор с водещо значение при избора на мебелно обзавеждане. Родното производство е лидер и в това отношение поради ред причини.

Производството е локализирано в границите на страната, което означава, че се пестят транспортни разходи и такива, свързани с внос на материали. Българските компании предлагат доставка, която често е безплатна. При тях се възползвате от гаранционните си права много по-бързо и лесно, отколкото ако сте направили покупка от чуждестранен доставчик/производител.

Не на последно място, предлаганите цени са съобразени със стандарта на живот у нас. Това означава, че покупката няма да възлезе на стойност, която е твърде непосилна за вас като крайни потребители.

Регистрирайте се като детегледачка или домашна помощница