Какви видове подслушвателни устройства има на пазара?

Всеки от нас е изпадал в ситуация, в която се нуждае от информация, получена незабелязано. Най-доброто решение за това продължават да бъдат надеждните скрити камери и подслушвателни устройства, които можете да откриете в специално оборудван шпионски магазин. В зависимост от вашите нужди, имате възможност да се сдобиете с различен тип подслушвателно устройство.

Основните видове подслушвателни устройства от разстояние, които биха послужили за целите ви, може да са скрити или замаскирани като определен предмет. Много разпространени са най-вече различните мини подслушвателни устройства.

Сред най-добрите модели, които ще ви улеснят да разберете това, което искате, без да бъдете разкрити, са следните:

За GSM подслушване

Съвременните подслушвателни устройства от разстояние могат да функционират с обикновен мобилен телефон. След обаждане на номера на сим картата настъпва активиране на съответния подслушвател.

Подслушвателни устройства от този тип могат да се активират и когато уловят звук. Тогава устройството набира телефонния ви номер и вече може да подслушвате. Само трябва да бъдете внимателни къде поставяте телефона с подслушвателя, защото принадлежи към типа „скрити подслушвателни устройства”, което предполага умишлено скриване. Освен това, за да не бъде видим светлинният сигнал, телефонът трябва да бъде покрит, както и настроен на тих режим.

Подслушване през стена

Подслушвателни устройства може да поставите на стената и да подслушвате със слушалките на ушите си. Предаването на звука се извършва чрез усилвател.

Подслушвател тип флаш памет

Той е от замаскиран тип и изпълнява функциите на обикновена флашка, като едновременно с това може и да подслушва. Има най-често два микрофона и активирането му настъпва, след като улови глас. Някои модели може да се активират и ръчно с помощта на бутон. Направеният запис след това може да се прослуша на компютър или плейър.

Мини подслушвателни устройства

Подобни модели всъщност са мини аудио рекордери и могат да са с капацитет 8GB. Възможностите им за използване са не само като най-обикновен mp3 плейър, но и като обикновена флашка и за запис. При преместване на копчето, намиращо се в задната част, ще стартирате запис, без някой да се усъмни.

Комбинирано проследяване

От последно поколение са комбинациите от скрити камери и подслушвателни устройства, които притежават и функция на тракер. GPS проследяването може да бъде от 30 до 1000 м, като при засечен звук ще имате възможност да чувате всичко. Можете също да получавате смс, снимки на картата памет, да записвате аудио или видео, а при натискане на SOS бутон да звъните на зададен предварително номер.

Възможностите за подслушване са големи. Един малък „бръмбар” можете да скриете на различни удобни места и да подслушвате от разстояние.

Най-добрите подслушвателни устройства от различен тип и с различна функционалност, които ще ви предложи реномиран шпионски магазин, ще ви гарантират дълготрайна употреба поради вградената батерия и вътрешната памет за съхранението на записи. На открито или на закрито, на обществени места, в офис или производствено предприятие ще подслушвате безпроблемно, стига да не е в противоречие с определени правила и закони, като за това всеки носи лична отговорност.

Регистрирайте се като детегледачка или домашна помощница