Как да изберем ниска за сглобяема къща цена?

Все повече българи се доверят на модулното строителство, което крие много ползи и успешно замества конвенционалните методи за строеж на къщи и жилища. Предвид, че пазара на имоти в България претърпя значителен ръст и цените достигнаха непосилни нива за голяма част от българите, то закупуването на сглобяема къща се превърна в единствен вариант за много българи.

 

Правилен избор ли е закупуването на сглобяема къща?

 

Много потребители, които търсят да закупят традиционно построена къща, се сблъскват с множество проблеми, свързани с този тип строителство. Стотиците работни процеси, ангажирането на голям брой майстори, дългата поредица от довършителни задачи, които трябва да се свършат, са само малка извадка от всичко, през което трябва да премине някой, който иска да има класическо жилище от такъв тип.

Сглобяемите къщи са универсално решение, което спестява голяма част от всички тези проблеми и отговорности, а друга порция от тях биват сведени до минимум. По този начин изграждането на една преместваема къща е сравнително безобиден и лесен процес, който е в пъти по-бърз в сравнение с другия, който споменахме по-рано в статията. Инвестицията в сглобяема къща е правилен избор за всеки човек, желаещ да си спести всички тези главоболия и огромното текучество от процеси, свързани с изграждането на нов и модерен дом.

 

Защо тогава купуваме на толкова ниска за сглобяеми къщи цена ?

 

Сглобяемите къщи са много по-екологичен и щадящ природата вариант в сравнение с традиционното строителство. Те се произвеждат в специализирани фабрики за тази цел, а те от своя страна отговарят на всички природозащитни норми.

Една от основните причини за евтините за сглобяеми къщи цени е фактът, че отпадъчните материали в този тип строителство са много по-малко. Друг сериозен фактор е, че обикновено не се наемат работници и съответно не се осигуряват никакви строителни материали и консумативи, които в днешни дни са наистина скъпи.

Монолитното строителство е доста по-неизгоден вариант в ценово отношение и поради причината, че сглобяемите модули изискват минимални усилия за планиране и реализация, а самата логистика е крайно опростена и добре организирана.

сглобяеми къщи - цени и промоции от Виталбокс

Как да подходим в процеса по избор на сглобяема къща?

 

Изборът на дом е изключително важен избор в живота на всеки един от нас. За да се стигне до най-доброто решение понякога необходимо да се допитаме до специалисти или компания, която има сериозна репутация. В България Vitalbox е един от основните лидери в сегмента на модулното строителство и определено компанията се слави с перфектно качество на изработките си. В случай, че не сте се запознали с всички специфики, характерни за преместваемите къщи, то най-добре е да се консултирате с лица или компания, които да ви ги обяснят.

 

Тук е момента да се уточни, че има различни модели сглобяеми къщи и поради тази причина е най-добре да разгледате отделните решения и да прецените кое от тях ще ви свърши най-добра работа. Възможно е добавянето на различни екстри и приспособления към имота, а цените могат да стартират от 11 000 лева за най-бюджетните решения и да стигнат до 100 000 лева за къща, която е луксозна и по нищо не отстъпва на тези, които са построени от монолит.

Регистрирайте се като детегледачка или домашна помощница