Евтини рекламни материали – има ли полза от тях?

Потребителите обичат да получават подаръци и това е неоспорим факт. Особено ефективни са този тип артикули, които могат да им влязат в употреба по някакъв начин. Причината организации от различни индустрии да изработват и разпространяват евтини рекламни материали сред клиентите си не е случайна. Това действие носи редица ползи и за самия бизнес, които предстои да обобщим накратко тук.

Изработване на рекламни материали – как помага за бизнес растежа ви?

Ефектът, който имат различните видове рекламни материали, подарявани на клиенти и партньори, е значително по-висок, от която и да е друга форма на реклама. При изработване на рекламни материали е много важно да подходите не толкова ръководейки се от цената, а от техните качества и релевантността им:

  • По отношение на дейността ви, от една страна;
  • По отношение на това какво искате да постигнете, от друга;
  • По отношение на целевата ви група, от трета.

Увеличават разпознаваемостта на марката и утвърждават името ѝ

Брандираните рекламни материали са един от най-лесните и доказали се във времето методи за ефективна комуникация по линията бранд – клиент. С тях директно фокусираме вниманието на потенциалните, а и текущи потребители, върху компанията си – нейните име, слоган, лого и т.н.

Рекламните артикули, подбрани с мисъл за това дали и доколко използваеми могат да бъдат, въздействат върху ползвателя си на подсъзнателно ниво. А това е най-добрият начин за влияние върху потребителя и утвърждаването на трайни асоциации с марката ви.

Ако потребителят има нужда от услуги/продукти, свързани с дейността ви, много по-вероятно е да се сети за вас и да ви потърси, отколкото да ползва друга фирма. С други думи, брандираните сувенири и аксесоари влияят върху процеса по вземане на решения от клиентите в дългосрочен план.

Възможност за постигане на добри резултати при ниски рекламни разходи

Различни по големина компании днес се доверяват на по-бюджетни варианти за рекламиране. Причината невинаги е в ограничените рекламни бюджети, с които същите разполагат. В повечето случаи по-достъпните от ценова гледна точка решения предполагат повече масовост.

В същото време те могат да бъдат особено полезни за вашите клиенти и да намерят приложение в ежедневието им по един или друг начин. Така промоционалните артикули укрепват имиджа на марката ви, превръщайки се в мощна медия с отлична възвръщаемост на инвестицията.

Наред с това, безплатното раздаване на промо артикули е предпоставка за укрепване лоялността на клиентите към бранда ви по ефективен начин.

Рекламни материали – каталог с идеи, които са бюджетен избор

Търсите идеи за брандиране на рекламни материали, които са на достъпни цени, но същевременно са изключително практични? Представяме ви една малка част видове рекламни материали, отличаващи се с достъпната си цена.

  • Брандирани рекламни материали до 2 лв. за брой – тук можете да избирате между атрактивни и практични продукти, в т.ч. държач за телефон, LED фенерче-ключодържател, еко тефтер, USB лампа за лаптоп и други подобни;
  • Брандирани рекламни материали до 5 лв. за брой – добри примери в тази категория са: чанти за многократна употреба, малки раници, рекламни тениски, бутилки за вода, термоси и много други;
  • Идеи за рекламни материали до 15 лв. за брой – тук могат да бъдат подбрани промо артикули, които са по-големи и функционални като помощни аксесоари за велосипед, хладилни чанти, къмпинг принадлежности и други.
Регистрирайте се като детегледачка или домашна помощница