Какви бизнес подаръци да брандираме за нашите корпоративни партньори?

Зад успеха на всеки един бизнес днес неминуемо стоят неговите корпоративни партньори. За да изгради партньорство, основано на коректност и лоялност между компаниите и техните мениджъри, бизнесът ви следва да засвидетелства уважението си към тях с малки, но значими жестове. Такъв например е подаряването на бизнес подаръци.

Какво е важно да знаем при подаряването на корпоративни подаръци за мъже и жени?

Става ли въпрос за корпоративен подарък, специалистите са на мнение, че избираните сувенири и аксесоари следва да са унисекс. Такъв тип подаръци могат да бъдат бележници, визитници, моливници, органайзери, луксозни пишещи средства и много други. Те могат да се използват както от бизнес дамите, така и от господата, тъй като са еднакво полезни в изпълнение на ежедневните работни дейности и на мъжете, и на жените.

Подбора на корпоративни подаръци по признака пол е възможно, но само когато става въпрос за лични поводи. Подходящ бизнес подарък за мъж например може да бъде часовник, химикалка и редица луксозни бизнес подаръци. По-личен подарък за бизнес дама може да бъде брандиран артикул, подбран спрямо индивидуалните ѝ интереси. В случай че познавате човека отсреща достатъчно добре, можете да заложите на персонализиран бизнес подарък, който да подчертае специалното ви отношение към него/нея – луксозна чанта, часовник, несесер и т.н.

Брандираните бизнес подаръци се отличават с по-силната си емоционална връзка, която изграждат между подаряващия и получаващия ги. Затова е важно да заложите и на високо качество при брандирането. Един скъп луксозен сувенир може да бъде брандиран по уникален начин, за да подчертае специалното ви отношение към партньора.

Защо високото качеството следва да е водещо при избора на подаръци за бизнес партньори?

Водещо при избора на корпоративен подарък следва да е високото качество. Не че не трябва да залагате на висококачествени продукти, когато планирате масова рекламна кампания със сувенири, но тук подаръците следва да са една идея по-луксозни, респективно и на по-висока цена.

Дори и да заложите на стандартните тефтери, химикалки и други, то същите следва да са от по-висок клас. Тефтерите например е важно да са изработени от качествена хартия, да са с луксозна подвързия и т.н. Добре би било в същият да се съдържат таблици, телефони указатели, специални секции и графи за бележи с напомняния и т.н. Колкото по-функционален е продукта, толкова по-полезен би бил за ползвателя си.

Висококачествената изработка е основен фактор и при избора на всеки друг тип артикули. Няма как обикновен брандиран химикал да бъде подарен на корпоративен партньор като луксозен бизнес подарък, освен ако не е марков.

Най-ефективни рекламни сувенири от висок клас са тези, които се предполага, че ще са постоянно видими от партньора. Това могат да са визитници, калкулатори, бележници, органайзери и т.н. При подбора им важно значение има типа дейност, с който бизнес партньора ви се занимава.

В случай че търсите доставчик на богат асортимент от луксозни и нестандартни бизнес подаръци, можете да се обърнете към Number One Advertising – рекламна агенция в София. Рекламни каталози на агенцията предлагат редица артикули, подходящи за подаръци за бизнес партньори, на марки като Hugo Boss, Cerruti, Festina, Cacharel, Ungaro и други.

Регистрирайте се като детегледачка или домашна помощница